Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy komputer

OneMadas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile masz pieniędzy? na tamto gówno z allegro nawet nie patrz.

GÓWNO prawda,mam ten sam sprzęt tylko tyle,że kupiłem w derkomie i dołozyłem 4gb ram w sumie mam 8 i gram w najnowsze gry typu crysis3,bf3,far cry 4,assasyn 4 i to wszystko na srednich ustawieniach i jest 45 fps, ale pod warunkiem,że dadzą program z sterownikami pt easy tune 6 i tam można tą grafike podkręcic z 300mhz do 1000mhz i mozna spokojnie grac.

Opublikowano

GÓWNO prawda,mam ten sam sprzęt tylko tyle,że kupiłem w derkomie i dołozyłem 4gb ram w sumie mam 8 i gram w najnowsze gry typu crysis3,bf3,far cry 4,assasyn 4 i to wszystko na srednich ustawieniach i jest 45 fps, ale pod warunkiem,że dadzą program z sterownikami pt easy tune 6 i tam można tą grafike podkręcic z 300mhz do 1000mhz i mozna spokojnie grac.

A no to pozazdrościć, bo za tą cenę masz o wiele lepszy, stabilny, nadający się do dalszej rozbudowy sprzęt  :rolleyes:

zy95qg.png

Opublikowano

W jakiej rozdziałce? 1366x768? Proszę Cię.

http://www.mpcforum.pl/topic/1325337-nie-kupuj-na-allegro/

­

Opublikowano

i jeszcze podkręcenie od 300Mhz do 1000Mhz. Tak się da ?

Ja na r9 270 mam z 955 do 1050 czyli full podkręconą  :ninja:

Mistrz Overclockingu z Ciebie :rolleyes:

@Edit, chyba że chodzi o memory, ale to jeden c**j xD bo ta grafika jest bodajże do laptopów, na pewno to integra

zy95qg.png

Opublikowano

Tak w takiej rozdziałce i mi to pasuje,a jak bym chciał ulpeszyc kompa to tylko karte graficzna dokupic,ale i tak nie zabardzo mi sie teraz opłaca bo wszystko mi smiga płynnie więc jak chcesz pograc  w nowsze gry ale nie koniecznie na max detalach to możesz kupic ten tylko dokup 4gb ram i możesz jeszcze podkrecic rdzen grafiki.

i jeszcze podkręcenie od 300Mhz do 1000Mhz. Tak się da ?

Ja na r9 270 mam z 955 do 1050 czyli full podkręconą  :ninja:

Mistrz Overclockingu z Ciebie :rolleyes:

Tak da sie mam od gigabyte program easy tune 6 w którym standardowo jest 300mhz rdzen grafiki i moge podkrecic do 1000mhz

Opublikowano

Tak w takiej rozdziałce i mi to pasuje,a jak bym chciał ulpeszyc kompa to tylko karte graficzna dokupic,ale i tak nie zabardzo mi sie teraz opłaca bo wszystko mi smiga płynnie więc jak chcesz pograc  w nowsze gry ale nie koniecznie na max detalach to możesz kupic ten tylko dokup 4gb ram i możesz jeszcze podkrecic rdzen grafiki.

Tak da sie mam od gigabyte program easy tune 6 w którym standardowo jest 300mhz rdzen grafiki i moge podkrecic do 1000mhz

CPU jest słabe, podstawka bez żadnej perspektywy rozbudowy, zasilacz no name. Ten zestaw nie służy do rozbudowy, FM2 polega na szybkich ramach i integrze, by mieć jako taki sprzęt, ale przyszłościowo to jest dno bez żadnych perspektyw (ze względu na podstawkę). Za 1300 zł o ile się nie myle masz się zestaw z R7 250 + g3258, normalnym zasilaczem i przyszłościową podstawką, zresztą połączenie pentka z r7 250 będzie lepsze niż APU.

­

Opublikowano

Nie wiem  może to dowód:gfiYXN.jpg

CPU jest słabe, podstawka bez żadnej perspektywy rozbudowy, zasilacz no name. Ten zestaw nie służy do rozbudowy, FM2 polega na szybkich ramach i integrze, by mieć jako taki sprzęt, ale przyszłościowo to jest dno bez żadnych perspektyw (ze względu na podstawkę). Za 1300 zł o ile się nie myle masz się zestaw z R7 250 + g3258, normalnym zasilaczem i przyszłościową podstawką, zresztą połączenie pentka z r7 250 będzie lepsze niż APU.

Może masz racje z ta rozbudowa zasilaczem i podstawka ale GRAĆ SIE NA TYM DA W WIĘKSZOŚC GIER

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bierz to co dał Premul a potem dokupisz kartę graficzną, nie ma co się pakować w nic tańszego jeśli chcesz kompa do gier, za taką cenę nie ukręcisz cudów. Dołożysz do tego:

http://techplanet.pl/produkty/karty-graficzne/msi-ati-radeon-r9-270-gaming-2gb-ddr5256bit-dvihdmidp-pci-express,41565.html

i masz GTA V na 60fpsach, 1080p i wszystko high+. Ew. jeśli od razu z kartą to g3258 i r7 260 ale warto dołożyć bo będzie na kilka lat z dużo możliwością rozbudowy.

Opublikowano

Nie wiem jak się gra w gta V na integrze, o ile to możliwe. Pierw się martw tym jak pograsz w gry na integrze, potem się streamowaniem przejmuj. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...